Aquesta recepta és facilíssima, me la va passar el Jordi de la feina, el rei de les trufes i les cookies! ;)
És de les primeres coses amb xocolata que he fet. Es poden usar ametlles, avellanes, arròs inflat, kellogs... tot el que se us passi pel cap!
Jo vaig fer aquestes:
- xocolata blanca amb arròs inflat de xocolata
- xocolata amb llet amb avellanes (queda com el torró Simón!)
- xocolata negra amb ametlles
Preparació (ho sento, les quantitats exactes no les recordo):
- Es fon xocolata al bany maria
- Al mateix pot, mentre està calent, se li tiren les avellanes (per exemple)
- Es barreja tot amb una cullera i llavors es van traient cullerades i es van deixant sobre un paper de forn. És important posar-les ben amuntegades!!
- Es deixa assecar... i ja està!! I si és estiu, a la nevera. Bon profit!!
- Es fon xocolata al bany maria
- Al mateix pot, mentre està calent, se li tiren les avellanes (per exemple)
- Es barreja tot amb una cullera i llavors es van traient cullerades i es van deixant sobre un paper de forn. És important posar-les ben amuntegades!!
- Es deixa assecar... i ja està!! I si és estiu, a la nevera. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada