dissabte, 16 de març del 2013

Galetes del Mickey i la Minnie Mouse


 

Aquestes galetes les vaig fer per l’aniversari de la Noa, la meva nebodeta petita, que l’altre dia va fer 2 anyets... Felicitats wapaaa!!! Algunes també les vaig portar a la feina (pels catadors de l’hora de l’esmorzar  i per la Jone, que llegia la Tesi!!).

Vaig seguir un tutorial molt bo de la Natàlia (Tartafantasia), amb uns vídeos on tot ho explica molt bé (com fer la massa de galetes de mantega, com tallar i fornejar les galetes, i com decorar-les amb fondant). Per veure’ls cliqueu aquí! Mil gràcies pels tutorials, ens van de conya a les novatilles, jejeje!! I si us entreteniu per la web... fa pastissos que m'encanten, mmmmm!!


Les galetes a ella li surten perfectes, a mi no tant... se’m van trencar moltes orelletes!!! Al final vaig decidir que si algun dia les torno a fer, em compraré el tallador amb la forma del Mickey. O les faré encara més gruixudes!!

Per decorar-les vaig fer servir fondant de la marca Funcakes: vermell (Fire Red) i negre (Raven Black). Aquesta marca m’encanta, és molt tovet. Però el negre se’m va acabar i per les últimes orelles vaig agafar un altre que tenia obert de la casa Renshaw (ostres, aquest feia molta pudor i era dolentíssim, el vaig provar i era fastigós, així que no el vaig fer servir i algunes orelles es van quedar sense fondant, jejeje!!). És el que té anar sempre a contrarrellotge, acabar a les tantes de la nit i no poder anar a comprar-ne més!!


Espero que us agradin!! També vaig fer les lletres N-O-A i el núm. 2, però tampoc se’m van unir al forn ;) Hauré de practicar més!! Però per separat també estaven bones!!!!! Al final ho vaig posar en bossetes petites (algunes individuals, algunes dobles), i la Noa les va repartir molt bé per tota la família!! Petons!!! 

4 comentaris:

  1. Te ha quedado perfectas seguro que les gustaron mucho a todos, las galletas de las letras con el número son una monada, me ha gustado la idea si tengo ocasión la usaré pero siempre que sean nombres cortitos claro. Besitos y gracias por nombrarme en tu post me ha hecho mucha ilusión!

    ResponElimina
  2. Gracias a ti por compartir tus conocimientos! Estoy esperando ver el resultado final de la tarta de boda que has hecho!! Un beso ;)

    ResponElimina
  3. Eyyy Cris!! quin bloc més genial que tens!! no havia entrat encara i m´ha encantat!!! tant debó tingués més temps per fer més cosetes...com aquests postres tan increïbles que deuen estar de mort!! peró el meu temps és tan limitat,bé de moment seguiré deleitant-me en aquest fantàstic bloc i si algún dia m´animo ja sé a qui trucar!!jij
    Segueix així!!
    Vinyi.

    ResponElimina
  4. Merci Vinyi!! Llàstima que el dia no tingui més hores!!
    Ah, i ja he vist les teves creacions, són genials!! Petons wapa!!

    ResponElimina