dilluns, 4 de març de 2013

Pastís de poma bonííííííísssssiiiimmm!!

Aquest pastisset tan bo li vaig fer a l’Ivan pel seu 30è aniversari. Li encanta!! També vaig fer-li xató, però aquest no va tenir massa èxit perquè picava molt (és que feia mooolt que no en feiaaa, i no me’n recordava massa de quants alls li havia de posar!!).
La recepta del pastís és la mateixa que vaig fer servir per fer els Cupcakes de poma i canyella, però aquesta vegada li vaig posar molt poqueta canyella!
Aquí el teniu abans d’entrar al forn...


Després de sortir-ne (una mica torrat per un costat, sí)...

I després de sopar!!


Felicitats wapu!! Ah, i us deixo la recepta pels qui vulguin provar-ho! Ànims, queda boníssim!!!

Ingredients:

- 125 g de mantega a temperatura ambient
- 200 g de sucre
- 2 ous
- Essència de vainilla
- 300 g de farina de reposteria
- 2 culleradetes de llevat 
- 2 pomes (una tallada a daus i una altra tallada en forma de mitges llunes)
- Suc de ½ llimona
- 180 ml de llet
- 1 cullerada petita de canyella en pols

Preparació:

- Escalfar el forn a 180ºC
- Tallar les pomes i tirar el suc de ½ llimona per sobre perquè no s’oxidin. Reservar
- En un bol, batre la mantega i el sucre fins a obtenir una crema
- Agregar els ous un a un, batent de manera continuada
- Afegir una culleradeta d’essència de vainilla i afegir també la llet
- Tamissar la farina, el llevat i la canyella i incorporar a la primera preparació, de manera intercal·lada amb la poma (tallada a daus) i el suc
- Barrejar bé, omplir el motllo, posar les mitges llunes de poma per sobre, i posar-lo al forn 25-30 minuts (anar vigilant)

2 comentaris:

  1. Mmm quina gana!!!Aquest no l'havia llegit! M'encanta el pastís de poma!! :-))
    Marta

    ResponElimina
  2. Ideal per quan tens pomes i no saps què fer-ne!! Petons!!

    ResponElimina