dimecres, 27 de novembre del 2013

Carrot cake


Aquest és el meu primer carrot cake!! Ja fa temps que el volia fer, és un pastís diferent, i me'l van recomanar molt uns amics... doncs al final en vaig fer 3 pel meu aniversari!!! Per casa i per portat a la feina!! És un carrot cake súper complet, ja veureu a la recepta que porta de tot!! Recobert amb una crema de formatge i nous picades per sobre. A mi em va semblar boníííííííííssim!! La recepta me la van passar aquests amics, si la busqueu està a la web allrecipes.com, us la deixo aquí en català. Espero que us agradi moolt!!

   
Ingredients pel carrot cake:

4 ous
1 tassa i 1/4 d'oli
1 tassa de sucre
1 tassa de sucre morè
3 cullerades d'aroma de vainilla
2 tasses de farina
2 cullerades de bicarbonat sòdic
2 cullerades de llevat
1/2 cullerada de sal
1/2 cullerada de canyella
1/4 de cullerada de nou moscada
1 cullerada de jingebre
3 tasses de pastanaga ratllada
225 g de pinya en almíbar
1/2 tassa de compota de poma
1 tassa de nous

Procediment:

- Encendre el forn a 175 ºC
- Batre els ous, l'oli, els sucres i la vainilla
- Tamissar la farina, el bicarbonat, el llevat, la sal, la canyella, la nou moscada i el jingebre. Afegir-ho a la mescla anterior i remenar bé
- Afegir-hi la pastanaga ratllada, la pinya (molt ben escorreguda) i la compota de poma
- Afegir les nous i remenar bé amb una espàtula
- Abocar en un motllo
- Fornejar uns 40 minuts
- Deixar refredar uns 10 minuts al mateix motllo. Desmotllar i deixar refredar del tot sobre una reixeta

Ingredients pel frosting i farcit:

1/2 tassa de mantega a temperatura ambient
225 g de formatge cremós (Philadelphia, mascarpone...)
3 tasses i 1/2 de sucre glass
1 cullerada d'aroma de vainilla
1 tassa de nous picades

Procediment:

- Batre la mantega, el formatge cremós, el sucre i la vainilla
- Afegir les nous picades i remenar bé
- Obrir el pastís per la meitat, farcir-lo amb el frosting preparat i tancar-lo
- Untar per sobre i pels costats amb la mateixa crema
- Decorar amb unes quantes nous picades per sobre    
- Deixar a la nevera unes hores abans de menjar

1 comentari:

  1. Ostres acabo d'entrar a la pag per veure els macaronsi he vist el carrot cake!! Jiji Aquest pastís que vas fer no el vaig poder catar pero doy fe de que es boniiiiiisim com dius!!!
    Marta
    ;)

    ResponElimina