Al laboratori cada any hi ha pica pica de Nadal. Aquest any m'han fet petició: Cris, tú porta les postres!! Així que ya em veieu buscant alguna recepta d'última hora... i fornejant a últim moment!! Al final he fet aquest Bundt Cake de Xocolata, i estic contenta amb el resultat! Ha volat, com sempre!!
La recepta és facilíssima, animeu-vos a fer-la!! L'he tret del llibre Objetivo: Tarta perfecta, de l'Alma Obregón. Bon profit!!
Ingredients:
250
g de xocolata negra a trossos
220
ml de llet
1
culleradeta de suc de llimona
250
ml d'oli d'oliva suau
200
g de sucre
4
ous
2
cullerades de cacao en pols
300
g de farina
1
i 1/2 culleradetes de llevat Royal
Preparació:
-
Desfer la xocolata al bany maria i deixar atemperar
-
Escalfar el forn a 180 ºC
-
Barrejar la llimona i la llet i deixar reposar uns 10 minuts
-
Tamissar la farina, el cacao i el llevat
-
Batre l'oli, els ous i el sucre en un bol, fins que quedi ben homogeni
-
Afegir la meitat de la farina i barrejar bé
-
Afegir la meitat de la llet i seguir barrejant
-
Acabar d'afegir la resta de farina i de llet, i barrejar bé
-
Afegir la xocolata desfeta i remenar
-
Abocar la mescla al motllo (engrassat amb mantega)
-
Posar al forn 50 min a 180 ºC (controlar amb un escuradents)
-
Treure del forn i desmotllar quan hagin passat 10 minuts
-
Deixar refredar en una reixeta
Decoració:
- Sucre glass tamissat
- Fondant verd
per les fulles i vermell per les boles
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuina bona pinta! Fa uns dies que estic repassant tot el blog i m'encanta :) tinc ganes de tenir temps un cap de setmana i provar de fer alguna coseta senzilla... i després menjar-me-la!
ResponEliminaJeje moltes gràcies!! Ja m'ensenyaràs el que facis, segur que quedarà boníssim!! Petons!
ResponElimina