Aquest pastisset tan bo li vaig fer a l’Ivan pel
seu 30è aniversari. Li encanta!! També vaig fer-li xató, però aquest no va tenir
massa èxit perquè picava molt (és que feia mooolt que no en feiaaa, i no me’n
recordava massa de quants alls li havia de posar!!).
La recepta del pastís és la mateixa que vaig fer
servir per fer els Cupcakes de poma i canyella, però aquesta vegada li vaig
posar molt poqueta canyella!
Aquí el teniu abans d’entrar al forn...
Després de sortir-ne (una mica torrat per un costat, sí)...
I després de sopar!!
Felicitats wapu!! Ah, i us deixo la recepta pels qui vulguin provar-ho! Ànims, queda boníssim!!!
Ingredients:
- 125 g de mantega a temperatura ambient
- 200 g de sucre
- 2 ous
- Essència de vainilla
- 300 g de farina de reposteria
- 2 culleradetes de llevat
- 2 culleradetes de llevat
- 2 pomes (una tallada a daus i una altra tallada en forma de mitges llunes)
- Suc de ½ llimona
- 180 ml de llet
- 1 cullerada petita de canyella en pols
Preparació:
- Escalfar el forn a 180ºC
- Tallar les pomes i tirar el suc de ½ llimona per sobre perquè no
s’oxidin. Reservar
- En un bol, batre la mantega i el sucre fins a obtenir una crema
- Agregar els ous un a un, batent de manera continuada
- Afegir una culleradeta d’essència de vainilla i afegir també la llet
- Tamissar la farina, el llevat i la canyella i incorporar a la primera preparació,
de manera intercal·lada amb la poma (tallada a daus) i el suc
- Barrejar bé, omplir el motllo, posar les mitges llunes de poma per sobre, i posar-lo al forn 25-30 minuts (anar
vigilant)
Mmm quina gana!!!Aquest no l'havia llegit! M'encanta el pastís de poma!! :-))
ResponEliminaMarta
Ideal per quan tens pomes i no saps què fer-ne!! Petons!!
ResponElimina