Els cupcakes els
vaig fer pel sopar de Nadal que fem cada any amb els amics de la uni, a casa
una amiga que aquest any també ens ha volgut reunir a tots. Un petonàs
especial, wapa!!
La recepta és
fàcil... uns cupcakes de Vainilla. Vaig fer un mix entre dues receptes (la del
bloc de l’Alma-Objetivo-Cupcakes i la del llibre de la Marcela Capó, les teniu aquí i aquí, qualsevol d'elles va bé).
Un cop freds els cupcakes, els vaig tallar una mica per dalt perquè van pujar massa. Vaig obrir els cupcakes amb el descorazonador de cupcakes, i vaig fondre xocolata negra al bany maria per farcir-los i untar-los per sobre (la xocolata la vaig posar amb una mànega pastissera). Vaig tapar-los amb les tapes (tallant-ne un tros), i vaig estirar fondant blanc, vermell i verd amb el corró. Vaig tallar rodones amb el tallador (per la vora que té ones. la més maca), i vaig posar el fondant sobre els cupcakes: 4 de vermells, 4 de verds i 4 de blancs. I finalment els vaig decorar amb glacé blanc, blau i vermell, i alguna perla i boleta. Vaig fer formes molt bàsiques, però van quedar prou bé, ja li vaig agafant el truc a la mànega pastissera!!
Per les decoracions vaig agafar idees dels fascicles Pastelería Creativa que em va regalar ma germana i també d'algunes fotos de cupcakes que vaig trobar per internet (Dulce Compañía Cupcakes).
Un cop freds els cupcakes, els vaig tallar una mica per dalt perquè van pujar massa. Vaig obrir els cupcakes amb el descorazonador de cupcakes, i vaig fondre xocolata negra al bany maria per farcir-los i untar-los per sobre (la xocolata la vaig posar amb una mànega pastissera). Vaig tapar-los amb les tapes (tallant-ne un tros), i vaig estirar fondant blanc, vermell i verd amb el corró. Vaig tallar rodones amb el tallador (per la vora que té ones. la més maca), i vaig posar el fondant sobre els cupcakes: 4 de vermells, 4 de verds i 4 de blancs. I finalment els vaig decorar amb glacé blanc, blau i vermell, i alguna perla i boleta. Vaig fer formes molt bàsiques, però van quedar prou bé, ja li vaig agafant el truc a la mànega pastissera!!
Per les decoracions vaig agafar idees dels fascicles Pastelería Creativa que em va regalar ma germana i també d'algunes fotos de cupcakes que vaig trobar per internet (Dulce Compañía Cupcakes).
Aquí teniu més fotos, espero que us agradin, aquest cop també les ha fet
l’Ivan amb la càmera, el penso declarar fotògraf oficial del bloc, merciiii!!!
Conclusions dels cupcakes: necessito més boquilles del núm 2, el glacé vermell em va quedar massa fluid, i... m'encanten els detallets fets amb l'escuradents, com l'espiral blanc sobre fondant vermell, és molt fàcil!!! Que vagi de gust!!
Preciosos!! me encantan los colores!
ResponEliminaHola Cris, muy buen trabajo! esto promete, estaré al corriente de todas tus actualizaciones de blog, siento haber tardado unos días en pasarme por tu sitio pero estoy con gripe y no he mirado el correo hasta hoy. Enhorabuena por tu blog! y qué lujo de comentario el de Alma! me he quedado con los ojos así: 0-0 super abiertos. Besitos
ResponElimina